رئیس کل دادگستری هرمزگان: ۷۰ نفر از افراد مرتبط با حادثه بندر شهید رجایی احضار، جلب یا دعوت به مصاحبه شده‌اند

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: حدود ۷۰ نفر از افراد مرتبط با حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند که به عنوان مطلع، متهم یا افراد مرتبط، احضار، جلب یا دعوت به مصاحبه شده‌اند
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 21
کد خبر: ۲۷۸۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کل دادگستری هرمزگان آخرین جزئیات روند بررسی پرونده‌های قضایی حادثه‌ی بندر شهید رجایی را تشریح کرد.

بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

حدود ۷۰ نفر از افراد مرتبط با حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند که به عنوان مطلع، متهم یا افراد مرتبط، احضار، جلب یا دعوت به مصاحبه شده‌اند

تحقیقات لازم انجام شده و بازپرس تصمیم به ارجاع پرونده به کارشناس گرفته است. فرآیند کارشناسی و ارجاع به کارشناس برای تشخیص دقیق موضوع در حال انجام است.

دیه فوت متوفیان به صورت فوق‌العاده و با تدبیر پرداخت شده است. حتی بدون ارائه گواهی انحصار وراثت و با همکاری خوب بیمه‌ها، دیه فوت و سایر حقوق و مزایای متوفی و خانواده به قوت خود باقی است.

در خصوص خودرو‌های فاقد بیمه بدنه، حدود ۱۵۰۰ دستگاه ارزیابی شده و اطلاعات در سامانه ثبت شده است.

در مورد تجار، تا دیروز ۱۸۰۰ دستگاه از کانتینر‌هایی که خود کانتینر سالم است، اما آسیب‌های جزئی ناشی از پرتاب به بدنه کانتینر وارد شده، نیز ارزیابی شده‌اند.

کلمات کلیدی: بندر شهید رجایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر